דונאטס מעולים וקלים להכנה!


1 דקות קריאה
10 Dec
10Dec

רגע לפני שנוצף בים של מתכוני סופגניות/ דונאטס או איך שלא מכנים את זה במגזין או בספר המתכונים שבידכן, ביקשתי מחני ברסלר בעלת הקונדיטוריה הביתית "Chani’s Delectables" (קונדטורייה שיש בה הכל לאירוע מושלם: כאן תוכלו לראות עוד ולהזמין דברים מפנקים לחנוכה) מתכון טעים, קל וכייפי, בדיוק כמו המתכון לעוגת גבינה שהיא נתנה לנו ערב שבועות.

והנה הדואנטס הבסיסיים והמעולים של חני:

רכיבים:
3/4 כ' סוכר
1 כף מרגרינה מומסת
2 ביצים

מערבבים היטב ומוסיפים:

1 סוכר וניל
1 כפית מלח
1 כף אבקת אפיה
3/4 כ' תחליף חלב
2 כ' קמח

מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים 3/4 גובה לתבנית סיליקון טבעות / דונאטס. 
אופים כ10 דקות (לדונטאס גדולים יותר צריך להוסיף עוד כמה דקות) עד להזהבה קלה. 
שימי לב לא להשחים יותר מדי. 
טובלים בשוקולד או כל גלייז רצוי ומקשטים עם סוכריות.




הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.