1 דקות קריאה
16 Jul
16Jul

מתכון לשניצלונים אפויים ומושלמים, גם חוסך זמן ממושך של טיגון, וגם בריא הרבה יותר.

החומרים:

חזה עוף חתוך לרצועות דקות

שמן

דבש

תבלין גריל עוף

פרורי לחם מוזהבים

לבחירה: פצפוצי אורז מלא

(אפשריות נוספות: קטשופ, חרדל, חמאת בוטנים, פלפל שחור, פפריקה ותבלינים נוספים) 

ההכנה:

בקערה גדולה הניחי את החזות החתוכים, הוסיפי שמן, דבש וגריל עוף בנדיבות רבה, העסיסיות של השניצל תלויה בחומרים הללו.

ערבבי היטב עד שהשניצל יהיה מצופה היטב מכל הצדדים.

שפכי פירורי לחם וערבבי את השניצלים היטב.

כעת שפכי לקערה פירורי לחם ופצפוצי אורז לתחושת קראנצ'יות וצפי כל שניצל היטב מכל הכיוונים.

צפי את תבנית התנור בנייר אפייה ושמני אותו היטב, פזרי את השניצלים, רצוי שלא יגעו זה בזה.

אפי בתנור בחום של 190 מעלות כרבע שעה, ובדקי שהשניצלים אפויים היטב אך לא שרופים.

תני לילדים לאכול ותראי איך השניצלים נחטפים מהצלחת...

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.