1 דקות קריאה
11 Apr
11Apr

עוגיות פיסחיות שנראות בדיוק כמו עוגיות 'רעידת אדמה' של כל השנה.


מה צריך?

180 גר' שוקולד

2 כפות שמן

2 ביצים שלמות

רבע כוס סוכר

2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה

חצי כפית אבקת אפייה

כוס שקד טחון

סוכר

אבקת סוכר


מה עושים?

ממיסים את השוקולד עם השמן,

מקציפים את הביצים עם הסוכר,

מערבבים את שתי התערובות יחד מוסיפים את הקמח תפו"א, השקדים ואת האבקת אפייה.


שמים את המלית במקרר שעתיים,

יוצרים כדורים.

מכינים צלחת אחת עם אבקת סוכר, וצלחת עם סוכר.

מערבבים כל כדור בסוכר ואבקת סוכר.

מועכים קלות.

אופים בחום של 180 מעלות עשר דקות. 



הקולקציה של ליידיס עם 5% הנחה לקוראות שבי רגע! 

בלחיצה פה תגיעי לאתר, פה תוכלי לקבל את הקטלוג. לקבלת הקטלוג במייל לחצי כאן.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.