עוגת גלידה פסחית - שנגמרת ברגע...


1 דקות קריאה
05 Apr
05Apr

עוגת הגלידה הזאת היא המנה האחרונה המועדפת אצלנו בבית.

מכינים אותה מיד בכמות כפולה, כי היא נגמרת מהר....


מה צריך?

6 ביצים

200 גר' שוקולד

כוס סוכר

2 כפות שמן

חצי שקית אבקת אפיה

אגוזים טחונים גס


איך מכינים?

ממיסים את השוקולד עם השמן,

מחכים שקצת יתקרר,

מוסיפים חלמונים.

מקציפים חלבונים עם סוכר,

מערבבים יחד בתנועות קיפול.


ל - 1/3 מהבלילה מוסיפים אבקת אפיה ואופים ב - 180 מעלות 10 דקות. 

ול - 2/3 הנותרים מוסיפים את האגוזים טחונים.


כשהשכבה האפויה מתקררת מוסיפים את החלק הנותר מלמעלה ומקפיאים מיד.





הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.