1 דקות קריאה
23 Aug
23Aug

בחוץ אפשר כבר לשמוע את השופר האלולי. 

תקיעה. שברים. תרועה.

רוח של ניקיון והתחדשות.

ביחד עם השופר מתחילים להריח את ראש השנה... ואת ניחוח הדבש.

זה הזמן למלא את המקפיא בפסי עוגת דבש עסיסית, שלמען האמת מככבת אצלנו כל השנה, לא רק בחגי תשרי.

זאת עוגת דבש בחושה, קלה, רטובה ועסיסית.

אהובת הילדים, על אף שאין בה גרגר קקאו.


שלב ראשון:

מקציפים: 

4 ביצים + 1 כוס סוכר.


שלב שני:

מוסיפים:

3/4 כוס שמן - (בהתחלה נשמט לי השמן... עמכן הסליחה).

1 כוס דבש מלאה

כוס מים

כפית קפה

כפית ציפורן שטוחה

1/2 כפית קינמון

כפית סודה לשתיה

3 כוסות קמח.


מערבבים את הכל.

אופים 20 - 30 דקות 180מעלות.

אנחנו אוהבים את העוגה שהיא עוד קצת רטובה בפנים.


חותכים פרוסה יפה ואוכלים ליד כוס קפה גבוהה ומהבילה...

לשנה מתוקה מדבש!



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.