1 דקות קריאה
05 May
05May

כמו בכל שנה מחדש, את מוצאת את עצמך "אחרי החגים" עם מנעד רחב של רגשות, והבטחה לעתיד טוב יותר...

המיילים גדושים בהבטחות על הרגשה נפלאה בזכות משקה הבריאות החדשני,

גזרה צרה בזכות דיאטה חדשה ומפתיעה, משקל חלומי בזכות הטרנד העולמי...

זהו רצון טבעי ומובן – לקזז את העודפים בעזרת תפריט מוגבל או דילוג על ארוחה,

אבל תני לי רגע להסביר ולהרגיע:

ה' טבע בבריאה חוק מופלא – "הומיאוסטזיס" – משיכה לאיזון.

הגוף שלך לא יודע שהיה פסח והתארחת אצל ההורים או השוויגער,

הוא רק יודע שהוא יצא מאיזון.

והוא "מתוכנת" לעשות הכל כדי להחזיר את עצמו לאיזון.

חשוב שלא תפריעי לו לעשות זאת, ותסמכי עליו בלי פעולות קיצוניות.

אל תלחצי, אל תקזזי, ובעיקר אל תלקי את עצמך.

את כן יכולה לסייע לגופך לחזור לאיזון על ידי תמיכה טובה ומבריאה:

הוסיפי כמה שיותר ירוק וטרי לתפריט,

העדיפי מזונות טבעיים על פני מעובדים למיניהם,

שתי מים כשאת צמאה,

לכי לישון כשאת עייפה (!!!)

ובכלל, התייחסי לצרכים שלך בכבוד, את ראויה לזה, וגופך יגמול לך בטובה.

קיץ בריא ושגרה ברוכה!


יעל קנייבסקי - יועצת ומאמנת תזונה, מטפלת באכילה רגשית

למדריך שריפת שומנים ללא כושר ודיאטה לחצי כאן>>

חוסמת? שלחי בקשת הצטרפות למייל: 0527146863@yaelifestyle.co.il




ארוחת בוקר ל"יום שאחרי" - 

חביתת שיבולת שועל וירק - טעימה, מזינה ובריאה!

רכיבים:

1/2 כוס שיבולת שועל עבה

1/4 כוס מים רותחים

2 ביצים

צרור שמיר קצוץ

כף שום גבישי

1/2 כפית מלח גס

שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

משרים שיבולת שועל במים הרותחים במשך דקה.

מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.

מחממים מחבת עם מעט שמן זית, אפשר להוסיף מעט מים, ומטגנים את החביתה משני הצדדים עם מכסה.




תחנת בריאות:

מה ההבדל בין שבולת שועל עבה לקוואקר?

"קוואקר" (שם המותג שמייצר), או שיבולת שועל דקה היא בעצם שיבולת שועל עבה שעברה טחינה/ שבירה, וקיבלה את צורתה הדקה יותר.

שתיהן תוצר של עיבוד הדגן המקורי, שאינו ניתן לאכילה, אלא אחרי שעות רבות של בישול.

מבחינת ערך תזונתי, שיבולת שועל עבה בעלת ערך גליקמי נמוך יותר משיבולת שועל דקה, 

ולכן כשיש אפשרות, כדאי להעדיף את צריכתה.


לרכישת ספר המתכונים המודפס (כולל משלוח)  לחצי כאן >>

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.