1 דקות קריאה
18 Sep
18Sep

­העוגה הזאת היא מעין 'עוגת סימנים'. היא מכילה בתוכה את כל הדברים הטובים שתרצי לשנה הקרובה: תמרים, דבש, תפוח...

הטוויסט המעניין כאן, שאפשר לאפות אותה ואפשר לאכול גם ללא אפיה - שתי האופציות מעולות ממש!

היא קלה לעיכול (וואו, כמה זה חשוב בתקופות שאנחנו מעמיסים על המערכת...), מזינה, ועשירה ברכיבים תזונתיים מעולים. 

שתחדש עלינו שנת בריאות ורווחה, שפע, ברכה והצלחה!


רכיבים:

לבסיס:

כוס שבולת שועל דקה (קוואקר)

1/2 כוס שבבי קוקוס

5 תמרים גדולים

כפית קינמון

1/3 כוס מים


למלית:

3 תפוחים קלופים ומגולענים

1/2 כוס שבולת שועל דקה (קוואקר)

1/2 כוס שבבי קוקוס

1/2 כוס חמוציות

כף גדושה דבש טבעי

כפית קינמון


אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים, להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת עיסה אחידה.

מהדקים את התערובת בתבנית אינגליש קייק או תבנית פאי קטנה ושמים בקירור.

במעבד מזון טוחנים בפולסים את תערובת המלית ושופכים מעל.

מהדקים היטב ומפזרים מעט קינמון מלמעלה.

אפשרות א': מקררים לפחות שעתיים לפני שפורסים.

אפשרות ב': אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ 30-40 דק'.


גם את רוצה ליהנות מסעודות החג כמו כולם? 

לשבת בלי לחץ מול הצלחת, לטעום מכל מה שהכנת בעמל רב,

בלי לסיים את תקופת החגים עם חמישה קילו מיותרים??? 

לחצי כאן כדי לקבל את "המדריך לאכילה מאוזנת על שולחן החג"

לחגים שמחים ובלי נקיפות מצפון : )

בלחיצה כאן תקבלי את המדריך ישירות למייל שלך.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.