1 דקות קריאה
15 Jul
15Jul

ערב שבת.

מרק מבעבע על הגז, סלמון משתזף בתנור, סלט אחרון נקצץ, ו... אין מנה אחרונה!

אין מנה אחרונה ויש אורחים...

לכבוד הרגעים הלחוצים האלו, ממליצה על הסופלה הביתי שלנו (שהומלץ לי על ידי מישהי שאינני זוכרת את שמה...).

רך, שוקולדי ומענג, וכשהוא חם - הוא מהדר ומענג את השבת.


מה צריך?

100 גר' שוקולד מריר

100 גר' מרגרינה

3 ביצים

חצי כוס סוכר

חצי כוס קמח


מה עושים?

ממיסים במיקרוגל את השוקולד + המרגרינה.

מערבבים בקערה ביצים, סוכר וקמח.

מערבבים ביחד את שתי הקערות.

מחלקים לתבניות סופלה אישיות - 3/4 מהכוס.

משהים את הכוסיות במקרר כמה דקות.

מכניסים לתנור למשך 8 דקות (170 - 180 מעלות) עד שרואים התקשות בחלק העליון.


ו... כמה טיפים:

אני מחליפה את המרגרינה בשמן, יוצא מעולה.

הכמות שיוצאת לא גדולה - מומלץ להכין מיד כפול.

חובה לעקוב אחרי מצב הסופלה בתנור - ברגע שהוא מתקשה מדי, הוא מאבד את הרכות שלו בפנים ונהפך לעוגת שוקולד פשוטה.


מגישים חם ו... מתענגים.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.