1 דקות קריאה
24 Jun
24Jun

ברגע האחרון לפני שבת שאת מחליטה שחסר עוד משהו קליל, כמה דקות לפני שדופקים אורחים בלתי צפויים (קרה לכם פעם?), או סתם לארוחת ערב משודרגת, מתכון קליל שטעמתי בסעודה שלישית אצל אחותי ומיד נכנס לספר המתכונים הבייתי.

החומרים:

חבילת כרובית 

חצי כוס שמן 

כוס מיונז 

6 ביצים 

מלח, פלפל

הכנה:

לשפוך מים רותחים על הכרובית, להוסיף את שאר החומרים, לערבב, להכניס לתנור מחומם מראש, לאפות עד שמשחים - 

ולשמור על הפשטידה שלא תגמר עד שבת.

בתאבון!


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.