אני זוכרת שנה אחת שחיפשתי בכל עלוני החג מתכון טוב לעוגת גבינה שפויה, כזאת שלא תטריח אותי לכתת רגליים בחנויות אפיה, ולא תבזבז לנו את מלאי הקלוריות הגבוה של החג רק על המנה אחרונה.
זה היה מבצע לא קל. בסוף, במגזין טעימות של משפחה התחבאה לה עוגת גבינה של מרילין איילון, גבוהה, טעימה, לא יקרה ולא משמינה מדי.
לכבוד החג ביקשתי מחני ברסלר בעלת הקונדיטוריה הביתית "Chani’s Delectables" (קונדטוריה שיש בה הכל לאירוע מושלם: כאן תוכלו לדעת עליה יותר) מתכון עם כל הפרמטרים שכתובים למעלה: טעים, מרשים, ולא גונב זמן או כסף מיותר.
חני שלחה לי מתכון מעולה, שימי לב: זאת עוגה שאפילו לא צריכה במיקסר!
ניסית? נשמח שתשתפי איך יצא לטובת כולנו!